Забележителни неща , които не знаете за летните гуми

Забележителни неща , които не знаете за летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на улицата – летните гуми притежават безкрайно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерности . Опитите отбелязват , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от SYRON

Ненужно е да се питате или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от безброй предимства достойнства на съответните условия пред останалите съперници . Очевидно е, че периодически на шосето има предпоставки да се зародят ненайдени и лоши ситуации.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три главни надлъжни цеви над предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по марка настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Ключовите приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни ленти . Летните гуми обезпечават наложителната производителност при всички  режими на потребление.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим безброй елитни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на цяла България .

Летни гуми SYRON – допълнителни достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още много привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , кълбовидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от шосето и с които се прецизира движението и се намалява вероятността от някакво сериозно обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва еднакво разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и съществени характерности . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изведените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-сериозните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-масивен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Информация за летни гуми 2
Информация за летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-задоволително износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и мокри пътни платна, спомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Освен това , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Типа включва 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-солидна смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Летни гуми SYRON – богата гама

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Най-добрите летни гуми 4
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки цеви за оттегляне на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от защитеност при опасни обстоятелства.

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата страна и ви предлагаме изобилие от подбрани и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми
Видове летни гуми 6
Видове летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 7
Най-предпочитаните летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Разновидности летни гуми 9
Разновидности летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Летни гуми от SYRON
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми SYRON – допълнителни достойнства
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Като за финал

1 Comment found

    comments user

    Comment Says :

    June 4, 2020 at 6:31 pm

    Studio interio: Постигане на баланс, като оставим дизайна на интериорен дизайнер. При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Повечето определят някои дребни елементи, като детайли, които не са от значение, но интериорният дизайнер, знае че детайлите не са детайли, те правят интериорния дизайн. Studio Interio ви предлага уникален и запомнящ се интериорен дизайн. Интериорен дизайнер!

Leave a comment