Забележителни неща , които не знаете за летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на улицата – летните гуми притежават безкрайно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерности . Опитите отбелязват , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от SYRON

Ненужно е да се питате или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от безброй предимства достойнства на съответните условия пред останалите съперници . Очевидно е, че периодически на шосето има предпоставки да се зародят ненайдени и лоши ситуации.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три главни надлъжни цеви над предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по марка настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Ключовите приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни ленти . Летните гуми обезпечават наложителната производителност при всички  режими на потребление.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим безброй елитни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на цяла България .

Летни гуми SYRON – допълнителни достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още много привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , кълбовидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от шосето и с които се прецизира движението и се намалява вероятността от някакво сериозно обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва еднакво разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и съществени характерности . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изведените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-сериозните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-масивен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Информация за летни гуми 2
Информация за летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-задоволително износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и мокри пътни платна, спомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Освен това , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Типа включва 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-солидна смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Летни гуми SYRON – богата гама

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Най-добрите летни гуми 4
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки цеви за оттегляне на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от защитеност при опасни обстоятелства.

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата страна и ви предлагаме изобилие от подбрани и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми
Видове летни гуми 6
Видове летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 7
Най-предпочитаните летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Разновидности летни гуми 9
Разновидности летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Летни гуми от SYRON
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Експертите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми SYRON – допълнителни достойнства
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Като за финал

Leave a comment