Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите определено са сред главните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми са в основата за създаването на първостепенно удобство и комфорт във връзка с управлението на превозното средство , и обещават сигурността , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на останалите околни . За да постигнете тези стремежи обаче, е необходимо да заложите на най-добрите автогуми. В този материал ще разгърнем пред вас причинните фактори, които е препоръчително да се разгледат под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви представим няколко изгодни указания относно последващия процес по поставяне, така че всичко да премине по изпитано най-добрия и благонадежден начин за вас.

Автогуми – съвети по извършването на монтажа

Абсолютно нормално след закупуването на чисто нови автогуми, настъпва време и за прилагането им към вашето превозно средство. В този момент също има някои лесни процедури, които би било удачно да направите. Прегледайте кои биха могли да са те в продължението на тези редове :

обърнете се към професионалисти – монтирането на автогуми е процес, който е необходимо да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в професионални сервизи. Не тествайте себе си да осъществявате експерименти сами , защото всяка лошо поставена автогума е възможно впоследствие да причини доста неприятни пътни злополуки .

задните автогуми в идеално състояние – задните колела принципно не са свързани с кормилното управление на колата , което превръща сцеплението с пътя много по-деликатно . В този ред на мисли е необходимо отзад да се сложат по-новите или запазени автогуми придаващи добър контрол върху превозното средство и предотвратяването на сложните възможности по време на каране .

Изключително добри автогуми 1
Изключително добри автогуми

Задоволителни цени

– в онлайн магазина ще откриете автогуми на неподозирано ниски и подходящи за вас цени. Експертите ни ежеминутно следят вълните на българския пазар в това отношение , за да постигне задоволителна изгода за верните наши потребители .

Зимни разновидности автогуми

– те са създадени да осигурят сигурното превозване на превозното средство в труднопроходими зимни обстоятелства, нерядко включващи фактори като мокри пътни участъци, снежни преспи и замръзнали участъци . Поради тези обстоятелства са снабдени каучукова смес , характерна с наложителната гъвкавост при занижени температурни градуси и обещаваща идеалното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми принципно се поставят през октомври или ноември и се свалят напролет , когато сме сигурни , че студенините и снеговете са съвсем свършили .

Най-предпочитаните автогуми 2
Най-предпочитаните автогуми

Експресна доставка

– пристигането на продуктите от сайта ни стандартно се получава дори в рамките на следходния работен ден. Случайно ако поръчаният тип гуми липсва в склада ни и е нужно в момента да се докара от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Как да закупите подходящите автогуми?

Добре е при покупката на автогуми да се знаят няколко доста съществени фактора и характеристики . Тези съображения ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-подходящите и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до категории като тяхната цена и цел . По-надолу в материала ще узнаете всичко , което трябва ви бъде ясно за съответните съображения , поемащи съществена роля в момента на избор .

# Основни дадености , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от важните характеристики, които трябва да се предвидят . За всеки модел кола си има уместен размер автогуми, най-често посочен в нейното упътване. Не забравяйте да прочетете това ръководство и имайте предвид написаните в него параметри. Купуването на непасващ за автомобила ви размер автогуми може да донесе няколко нежелани последици при управление, като например завишен разход на енергия , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от истинско значение в хода на покупка на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е възможно да издържи . От друга гледна точка пък скоростният индекс разкрива крайната пределна скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси информират крайностите при хода на примерните видове и модели автогуми, с които всеки един управляващ е длъжен да спазва .

Функция – под „значение“ разбираме в какви пътни условия ежедневно ще бъдат използвани конкретните автогуми. Променливата обстановка на пътното платно иска и специфични специфики и характеристики от гледна точка на автогумите. Автогумите, предназначени за действие в градска обстановка, сигурно осигуряват по-ниски нива на консумация на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обикновено минавате по магистрали или други главни пътища, значими за избора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, доброто взаимодействие с пътната настилка и съпътстващия го комфорт при шофиране .

Стойност – напълно допустимо колкото по-вискокачествени автогуми планирате да сложите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки това помислете добре за какъв точно автомобил ви трябват , в каква среда възнамерявате да го шофирате и кой тип характеристики на автогумите са от огромно значение за вас. По този начин ще успеете да осъществите наистина точното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми

Летни варианти автогуми

– съответстват точно на времевите условия по време на слънчевия пролетно – летен период у нас . Материалите , от които са произведени те, не водят до износване при високи скорости, или пък проблеми вследствие на прекомерно топло време . Слагайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще останат в изрядно състояние за доста дълъг период от време .

Универсални автогуми Направени с идеята да се избегне отегчителната и неприятна за редица собственици на автомобили замяна на автогумите по два пъти годишно . Дори и да не успяват съвсем да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата вида и осигуряват постигането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят сигурното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Оферти за автогуми 4
Оферти за автогуми

Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

Вижте каталога на сайта ни и посочете пасващите автогуми за съответния автомобил! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително качествени автогуми 5
Изключително качествени автогуми
Изберете нашите  автогуми 6
Изберете нашите автогуми
Вижте автогуми 7
Вижте автогуми
Разгледайте автогуми 8
Разгледайте автогуми
Вижте каталога ни с автогуми 9
Вижте каталога ни с автогуми

Автогуми – съвети по извършването на монтажа
Задоволителни цени
Зимни разновидности автогуми
Експресна доставка
Как да закупите подходящите автогуми?
Летни варианти автогуми
Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

Leave a comment