Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите определено са сред главните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми са в основата за създаването на първостепенно удобство и комфорт във връзка с управлението на превозното средство , и обещават сигурността , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на останалите околни . За да постигнете тези стремежи обаче, е необходимо да заложите на най-добрите автогуми. В този материал ще разгърнем пред вас причинните фактори, които е препоръчително да се разгледат под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви представим няколко изгодни указания относно последващия процес по поставяне, така че всичко да премине по изпитано най-добрия и благонадежден начин за вас.

Автогуми – съвети по извършването на монтажа

Абсолютно нормално след закупуването на чисто нови автогуми, настъпва време и за прилагането им към вашето превозно средство. В този момент също има някои лесни процедури, които би било удачно да направите. Прегледайте кои биха могли да са те в продължението на тези редове :

обърнете се към професионалисти – монтирането на автогуми е процес, който е необходимо да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в професионални сервизи. Не тествайте себе си да осъществявате експерименти сами , защото всяка лошо поставена автогума е възможно впоследствие да причини доста неприятни пътни злополуки .

задните автогуми в идеално състояние – задните колела принципно не са свързани с кормилното управление на колата , което превръща сцеплението с пътя много по-деликатно . В този ред на мисли е необходимо отзад да се сложат по-новите или запазени автогуми придаващи добър контрол върху превозното средство и предотвратяването на сложните възможности по време на каране .

Изключително добри автогуми 1
Изключително добри автогуми

Задоволителни цени

– в онлайн магазина ще откриете автогуми на неподозирано ниски и подходящи за вас цени. Експертите ни ежеминутно следят вълните на българския пазар в това отношение , за да постигне задоволителна изгода за верните наши потребители .

Зимни разновидности автогуми

– те са създадени да осигурят сигурното превозване на превозното средство в труднопроходими зимни обстоятелства, нерядко включващи фактори като мокри пътни участъци, снежни преспи и замръзнали участъци . Поради тези обстоятелства са снабдени каучукова смес , характерна с наложителната гъвкавост при занижени температурни градуси и обещаваща идеалното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми принципно се поставят през октомври или ноември и се свалят напролет , когато сме сигурни , че студенините и снеговете са съвсем свършили .

Най-предпочитаните автогуми 2
Най-предпочитаните автогуми

Експресна доставка

– пристигането на продуктите от сайта ни стандартно се получава дори в рамките на следходния работен ден. Случайно ако поръчаният тип гуми липсва в склада ни и е нужно в момента да се докара от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Как да закупите подходящите автогуми?

Добре е при покупката на автогуми да се знаят няколко доста съществени фактора и характеристики . Тези съображения ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-подходящите и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до категории като тяхната цена и цел . По-надолу в материала ще узнаете всичко , което трябва ви бъде ясно за съответните съображения , поемащи съществена роля в момента на избор .

# Основни дадености , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от важните характеристики, които трябва да се предвидят . За всеки модел кола си има уместен размер автогуми, най-често посочен в нейното упътване. Не забравяйте да прочетете това ръководство и имайте предвид написаните в него параметри. Купуването на непасващ за автомобила ви размер автогуми може да донесе няколко нежелани последици при управление, като например завишен разход на енергия , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от истинско значение в хода на покупка на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е възможно да издържи . От друга гледна точка пък скоростният индекс разкрива крайната пределна скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси информират крайностите при хода на примерните видове и модели автогуми, с които всеки един управляващ е длъжен да спазва .

Функция – под „значение“ разбираме в какви пътни условия ежедневно ще бъдат използвани конкретните автогуми. Променливата обстановка на пътното платно иска и специфични специфики и характеристики от гледна точка на автогумите. Автогумите, предназначени за действие в градска обстановка, сигурно осигуряват по-ниски нива на консумация на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обикновено минавате по магистрали или други главни пътища, значими за избора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, доброто взаимодействие с пътната настилка и съпътстващия го комфорт при шофиране .

Стойност – напълно допустимо колкото по-вискокачествени автогуми планирате да сложите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки това помислете добре за какъв точно автомобил ви трябват , в каква среда възнамерявате да го шофирате и кой тип характеристики на автогумите са от огромно значение за вас. По този начин ще успеете да осъществите наистина точното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми

Летни варианти автогуми

– съответстват точно на времевите условия по време на слънчевия пролетно – летен период у нас . Материалите , от които са произведени те, не водят до износване при високи скорости, или пък проблеми вследствие на прекомерно топло време . Слагайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще останат в изрядно състояние за доста дълъг период от време .

Универсални автогуми Направени с идеята да се избегне отегчителната и неприятна за редица собственици на автомобили замяна на автогумите по два пъти годишно . Дори и да не успяват съвсем да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата вида и осигуряват постигането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят сигурното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Оферти за автогуми 4
Оферти за автогуми

Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

Вижте каталога на сайта ни и посочете пасващите автогуми за съответния автомобил! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително качествени автогуми 5
Изключително качествени автогуми
Изберете нашите  автогуми 6
Изберете нашите автогуми
Вижте автогуми 7
Вижте автогуми
Разгледайте автогуми 8
Разгледайте автогуми
Вижте каталога ни с автогуми 9
Вижте каталога ни с автогуми

Автогуми – съвети по извършването на монтажа
Задоволителни цени
Зимни разновидности автогуми
Експресна доставка
Как да закупите подходящите автогуми?
Летни варианти автогуми
Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

Leave a comment