ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да изживеем собствения си динамичен и модерен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос представя световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на клиентите които закупуват смартфони осезаемо се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., прогнозират специалистите. В настоящата година малко повече от 36% от населението на планетата притежават смартфони, сравнено с 2011 г., когато този дял е просто 10. И съществува логично обяснение , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# КРИТЕРИЯ , КОИТО ПРОВОКИРАТ УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

осъществяване на връзка с индивидуална или делова задача ;

експлоатация на разнообразни типове апликации за виртуални поръчки или резервации;

запазване на емоционални моменти или случки ;

слушането на песни, от смартфона, ни носи енергия , сила и приятни настроения .

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните реално е е една от основните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и специалните функции, например: двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

НУЖНО Е И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да разполагате повече mp3, игри, галерии и видеа . 32GB е хубава стойност, независимо от факта, въпреки факта че последните видове смартфони притежават 64GB.

Огромно разнообразие от смартфони 1
Огромно разнообразие от смартфони

КАКВИ БИ БИЛА СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашно време е един лек подвижен компютър, със свой процесор, памет и изящен дисплей, върху който можеш да потърсиш каквото и да е. Без да се взима под внимание подробността къде се намираме , бихме могли установим , че всички реално “живеят в“ самртфона си и постоянно издирват нещо, може би себе си. Наименованието смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което реално изрядно пасва на критериите на самртфона. Ето го и момента ви представим основните плюсове от смартфона:

разговаряме с любимите ни , възможно с часове или делово търсим наши колеги ;

Подчертаваме интернет присъствието си , посредством социалните мрежи, а от там сме постоянно в крак с последните случки , коментари и споделяния ;

Все по-често смартфоните са използвани и в офиси на фирми, за улеснена функция;

В моменти, в които ни идва до гуша от делничните задачи , посредством смартфона си, кратковременно и без проблеми „преминаваме“ в любимата мобилна апликация, за да се порадваме на предпочитана песен; да изчезнем в паралелен свят , гледайки разтърсващ филм; да се забавляваме с хумористично предаване или поне за малко да се „прелеем“ в редовете на завладяващо четиво .

Смартфоните са верен помощник , ако сме прегладнели , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

В случай, че пожелаем да снимаме селфи, съхраняваме скъп момент от точката на кипене ;

Нашите компютри са твърде обемни, сравнение със смартфоните, които не само са преносими, но се събират в джоба на дънките ни.

Оферти за смартфони 2
Оферти за смартфони

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. Във виртуалната страница на ООД, може да видите категория от смартфони, специално тествани за дълготраен „живот“. Ще можете да си дадете сметка , кое устройство ще ви създаде сигурност и спокойствие – едно включване в контакта, за няколко дни.

КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, според големината на екрана. В случай, че за вас е от важност използването на мобилния апарат с една ръка или просто сте решили , че малкият екран върви с стила ви , ви съветваме да се спрете на такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на сериали, концерти или забавни игри, то по-функционален би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Изключително добри смартфони 3
Изключително добри смартфони

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?

Разностранният избор от смартфони на пазара , сигурно би могло да ни обърка , поради този факт е хубаво в случай, че се доверим призната марка в бранша , точно като ООД. Тук са съществено важните съвети , които специалистите от ООД дават . Най-значими белези за подбор на новия ви смартфон:

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Познати са определени важни неща, които бихте успели и не е лошо да вземете под око , след като ви се иска да пазите собствения си смартфон и той да функционира по-качествено и за дълъг интервал от време.

НАШИТЕ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го закупите , изберете калъф, най-добре пасващ на вашият смартфон – това ще го пази от удряния или хипотетично изпускане върху неговия дисплей. Дизайна, също е важен , намерете калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, задължително е главен елемент от поддържането на смартфона – той защитава дисплея от драскане и в някои случаи от леки напръсквания с течност ;

Полагайте грижа, запазете смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го залеете , на момента отстранете батерията, за да може за час да изсъхне и чак тогава я върнете на място .

Веднъж месечно е нужно да се направи цялостен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е наложително зареждане на 100% след което да оставите батерията да се разреди на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Пазете смартфона си чист – редовното изчистване , ще превърне от дисплея щастие за очите и така ще изглежда още по-представително. За тази работа не употребявайте хартия, а просто мека кърпичка, в обратния случай , би могло да стане непредвидено надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, винаги на едно и също място, когато излизате . Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне, някой е възможно да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или подобна функция, при кражба или загуба .

Каталог смартфони 4
Каталог смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Разгледайте страницата на ООД и посочете смартфона, пасва на стила ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с страхотен вид е вашият смартфон, с него се чувствате чудесно . Запознайте се още с разделите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Изключително добри смартфони 5
Изключително добри смартфони
Качествени смартфони 6
Качествени смартфони
Вижте смартфони 7
Вижте смартфони
Разгледайте смартфони 8
Разгледайте смартфони
Оферти за смартфони 9
Оферти за смартфони
Изключително добри смартфони 10
Изключително добри смартфони
Намерете смартфони 11
Намерете смартфони

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ
НУЖНО Е И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВИ БИ БИЛА СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?
КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
НАШИТЕ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

1 Comment found

Leave a comment